Seafood Frozen
Top kwaliteit vers ingevroren zee of kweek vis en schaal of schelpdieren voor een meer dan goede prijs. Altijd scherper inkopen dan vers, alle producten vers ingevroren en volgens de hoogste hygiŽne normen verpakt. Geen onverwacht hoge dagprijzen. Stem uw menu cyclus af op een inkoop prijs met minimale prijsschommelingen. Wij bieden u altijd een scherpe marktprijs, altijd vooraf uw bruto marge goed in beeld. Constante aanlevering, nooit meer mis grijpen door tekorten bij uw huidige versleverancier.

Wij kopen uw producten wereldwijd in, dus niet enkel de Noordzee en EU producten op menu, maar Kingcrab, Tilapia, Pangasius, Tong, Schar, Jack Dorry, Poontjes, zeeduivel en meer dan 300 soorten en maten tijger garnalen en Vannamei shrimps, gekookt of gepeld en met of zonder kop. Ook leveren wij meer dan 100 soorten vers ingevroren vis, of nemen dit voor u op voorraad om wekelijks uit te leveren.

Kies voor een vertrouwde naam, kies voor Euro Meat en koop in op het scherpst van de snede, en verbeter uw bedrijfsresultaat met ons dynamisch assortiment.
 
Firma W. Kok Spaarndam hofleverancier sinds 1960

Droog gezouten en traditioneel gerookte zalm, forel en paling van topkwaliteit geproduceerd door Kok Spaarndam.

Graag willen wij deze topkwaliteit gerookte producten aan u aanbieden tegen een meer dan goede prijs !

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© Euromeat Oss Disclamer  |  Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden